مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف بعد 7 سال عقد

سلام من مدیر یک مهد هستم با 14 سال سابقه 7سال پیش خانواده همسرم با وعده وعید به خواستگاریم امدند 7 سال گذشته اما بهانه انها این است تو مهد داری خودت باید هزینه تمام وسایل منزل و عروسی را بدهی حتی من راضی به سفر مشهد و گرفتن حداقل وسایل برای زندگی شدم جهیزیه مربوط به خودم را با حقوق ناچیز خودم تهیه کردم ولی 4 کالا اساسی که با انها بود مانده و علی رغم رجوع خانواده ام به منزلشان برای بردن من با توجه به این که سنم به 40 رسیده هیچ ترتیب اثری نمیدهند اکنون 3 سال هم هست که کلا بیکار شده و بارها کار برایش جور کردیم ولی بدون مدرک تحصیلی فقط دنبال کار اداری و راحت میباشد من هم انقدر فشار و استرس به خودم وارد کردم که دچار بیماری . . . شده و به یکباره موهایم سفید شده در این 7 سال حتی یه هزاری هم نگفتم از ایشون حتی یک سال 3 سال پیش خودم خانه ای را رهن و اجاره با هزینه خودم کردم ولی نه بهانه ای شد یخچال و گاز و لباسشوی و را بخرند از طرفی بدون مشورت پولی که این چندسال عقد را با کسی شریک شد و از دست داد الان 3 سال است که خانه را تحویل دادیم 3ساله منزل بابا و ایشون هم منزل مادرش هستند بدون هیچ تعیین تکلیفی از کجا و چطور باید اقدام کنم بیکاری ایشان دلیل بر عدم پرداخت نفقه خواهد شد اکنون من زن که ایشان سالهای اول عقد نهایت ارتباط را داشتند و اینک به همین راحتی مرا بدون حامی ( پدرم پیر وندار ) است چه باید کرد ببخشید پر حرفی کردم ممنون

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام
شما می‌توانید جهت مطالبه نفقه اقدام نمایید.

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
دادم نفقه از وظائف اصلي شوهر مي باشد بيكاري ايشان مؤثر در پرداخت نفقه نيست
حتما دادخواست مطالبه نفقه رو به طرفيت همسرتان مطرح نماييد
در صورت تمايل بنده ميتوانم وكالت شما رابر عهده بگيرم
باتشكر