مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده از دیوان عالی

سلام خسته نباشید چند سال پیش من یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم ولی سازنده کلاهبرداری کرده و ملک را به دو شخص فروخته و الان در زندان است.
در دادگاه ملک را به خریدار دیگر داده و به من گفتند که باید پولم را از سازنده بگیرم. من اعتراض کرده و تجدید نظر رای را به من دادند.
دو سال قبل خریدار دیگر گفت که پرونده را به دیوان عالی کشور فرستادم ولی دادگاه میگوید پرونده ای با این شماره به دیوان عالی نرفته میخواستم ببینم چگونه می توانم پیگیر موضوع باشم.
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع خواسته شما از دادگاه چه بوده ؟ چه حکمی به نفع شما صادر شده است؟

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر رای دادگاه تجدیدنظر به نفع شما صادر شده می توانید نسبت به آن تقاضای صدور اجراییه کنید...