مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده ی ساختمان

با سلام. سه سال پیش واحدی رو خریداری کردم که سازنده ی ساختمان طبقه پایین واحد من سکونت داره و از قبل از خرید من دستشویی نم میداده و تا الان من دوبار تعمیرات کامل و اساسی انجام دادم اما هربار از یک محل جدید آب میده طبقه پایین. و سایر واحد ها هم مشکل نم دادن سرویس ها رو دارن. میتونم از سازنده شکایت کنم و چطور؟
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی و با استناد به نظریه کارشناس رسمی دادگستری در امور ساختمانی ، خسارات وارده را مطالبه کنید و درصورتیکه اهمال سازنده احراز شود ، به پرداخت خسارت وارده محکوم خواهد شد .
موفق باشید