مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت از سازنده

سلام
اسفند 97 آپارتمانی را قولنامه کردم که هنوز پایان کار نگرفته بود. بیشتر پول را دادم و ساکن شدم. اما متوجه شدم که بی دقتی کرده ام و حمام هواکش ندارد که هیچ کانال کولر همسایه از روی سقف کاذب حمام رد شده و در تابستان وقتی کولر همسایه روشن باشه از شدت سرما نمیتونیم حمام بریم. راه پله ها نورگیر نداره و اگه تو روز برق بره نمیتونیم از پله استفاده کنیم. مگه در این موارد برق اضطراری اجباری نیست؟
تمام مسیر لوله های آب در حمام و دستشویی هم نم داده
اسفند سال 98 محضر رفتیم و اردیبهشت 99 سند به دستم رسید.
برای اشکالات موجود در ساختمان میتوانم از صاحب ملک شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
بله
قبلش میبایست تامین دلیل کنید تا کارشناس تمام نواقص و خسارات رو برآورد کنه و بعد از اون اقدام به طرح دعوی علیه فروشنده نمایید

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بله اگر زمان زیادی نگذشته و کارشناس ادعای شما مبنی بر ایراد در ساخت را تایید کنه ایشون الزام به رعایت اصول شهرسازی و رفع ایراد میشه

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

باید با متن قولنامه به صورت حضوری به یک وکیل مراجعه کنید و مشورت بگیرید.