مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال سند خودرو

با سلام. بنده با توجه به گفته پلیس راهنمایی و رانندگی برای فروش ماشین فقط به تعویض پلاک و برگ سبز خودرو اکتفا نموده و به دفترخانه برای ثبت سند رسمی مراجعه نکردم. پلیس میگوید اگر خریدار شکایت کند قاضی از پلیس استعلام میگیرد و پلیس هم طبق برگ سبز پاسخ استعلام میدهد بنابراین میخواهم بدانم آیا بر طبق گفته پلیس برای بنده (فروشنده) نرفتن به دفترخانه و تنظیم نکردن سند عواقبی نخواهد داشت یا خیر و به مشکل بر خواهم خورد.

پاسخ ها :

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

سلام از لحاظ قانونی مالک کسی هست که سند رسمی بنام وی صادرمیشه و بزگ سبز صرفا تشریفات پلیس هست برای تعویض پلاک .و بعدا اگر مشکلی پیش بیاد متلک کسی هست که سند تو دفترخانه بنام صادر شده و موقع فروش هم سند لازم میشه واسه انتقال چون دفترخانه برگ سبز رو قبول نمیکنه