مشاوره حقوقی رایگان - قذف

باسلام و احترام
وقت به خیر
همسر برادر من به دنبال جدایی و پرونده سازی برای برادر من میباشند، شکایت های متعدد بر علیه ایشان تنظیم کره اند و در همه موارد تبرئه شدن ولی در یکی از پرونده ها به اتهام توهین و اهانت به دلیل داشتن شهود ساختگی مورد اتهام واقع و در نهایت در انتظار بررسی دادستانی میباشد، متاسفانه همسرشان لفظ فحش ناموسی را در پرونده به ایشان نسبت داده اند که با مشورت وکلا برخی معتقد هستند که باتوجه به تهمت زنا، حکم مجازات 80 ضربه شلاق به ایشان ممکن است صادر گردد. بر همین اساس خواهشمند است با توجه به شهادت جعلی شهود راه حل دفاع در این پرونده را اعلام فرمایید.با سپاس

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

جهت راه حل دفاع حضورا به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید