مشاوره حقوقی رایگان - توهین ، افترا ، قذف ، تهدید

سلام وقت بخیر خسته نباشید ، خواهر زنم و پسرش هردو ، القابی همچون هرزگی ، ج...ه بودن ، ترمیم چندین مرتبه پرده بکارت ، و مهمتر از همه تجاوز کردن اشخاصی که نام برده شده را به دخترم انتساب دادند در حالیکه مدرک پزشک قانونی گرفتیم که دخترم باکره هست ، و نیز به زنم لقب هرزگی و به من هم لقب قوادی زدند با دو خط تلفن جداگانه تماس گرفتند و پسرم را هم تهدید کردند و ما چهار وویس از تماس این دو نفر را ضبط کردیم آیا میتونم در دادگاه این افراد را محکوم کنم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وویس میتواند در کنار سایر دلائل مانند شهادت شهود ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
صرف صدای ضبط شده به تنهایی دلیل محسوب نمی شود و در صورت انکار طرف مقابل با صدای ضبط شده نمی توان موضوع را اثبات کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ویس به تنهایی کافی نیست اما میتواند یکی از دلایل شما باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این چه بتوان چه کسی رو محکم کرد با خیر اثبات می‌شود یا خیر نیازمند پروسه حقوقی است از الان نمیشه گفت

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام بله با ارائه مدارک و مستندات لازم می‌توانید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام کلماتی که شما نام بردید می تواند شامل حد قذف میشود و مجازات آن شلاق است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر دلیل داشته باشید
حتما محکوم خواهند شد

شما باید شکوائیه توهین و قذف و تهدید را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات مجرم شناخته شدن آنها محتمل است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما ولی باید هرسه نفرتان شکایت کنید با استناد به ویسها

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما صدای ضبط شده را در کنار سایر ادله و شهادت شهود به دادگاه ارایه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مدارک به پلیس فتا ارسال می شود و در صورت تایید اصالت، محکوم می شوند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به عنوان توهین و افترا و قذف و تهدید با مدارک و اماراتی مثل ویس و شهادت شهود یا قسم می توانید دعوای خود را ثابت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا شکایت کنید تا رسیدگی شود مجازات سنگین دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله احتمال موفقیت شما بالاست لیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نیست ،
در صورت محکومیت ایشان به شلاق و جزای نقدی محکوم خواهند شد