مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و قذف

در صورتیکه فردی یکبار و در مکالمه تلفنی مرتکب قذف شده باشد و ضبط صدا کنن آیا قابل استناد است لازم به ذکر است هیچ دلایل و مدارک دیگری برای اثبات نیست. با تشکر

پاسخ ها :

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
صدای ضبط شده اماره و از موجبات علم قاضی است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ضبط صدا و استناد به آن در صورت عدم اقرار قابليت اثبات ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فایل صوتی مدرک نیست نیاز ب دلایل دیگری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با صدای ضبط شده اتهام قذف قابل اثبات نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده خیر قذف اثبات نمی‌شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتی که محرز شود صدا متعلق به متهم است فایل صوتی قابل استناد است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله صدای ضبط شده به ‌عنوان اماره پذیرفته خواهد شد
و ممکن است همراه با سایر ادله
موجب علم قاضی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً به صرف صدا رای نمی‌دهند مگر اینکه دلایل دیگری هم باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صدای ضبط شده می تواند به عنوان اماره قضایی در دادگاه مورد توجه مقام قضایی قرار گیرد ولی قابلیت اثبات صد درصدی ندارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به صرف ضبط صدا هرچند که می تواند قرینه باشد بدون سایر دلائل اثبات بعید می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
برای شکایت از جرم قذف ، شاکی می تواند به یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه نماید و پس از انجام ثبت نام در سامانه ثنا ، شکواییه خود را در خصوص جرم قذف مطرح کند . نکته مهمی که در مورد نحوه شکایت از جرم قذف وجود دارد آن است که حین شکایت از جرم قذف باید ادله کافی در مورد جرم نیز ارائه شود . جرم قذف را می توان با استناد به شهادت شهود و یا اقرار مرتکب اثبات کرد .