مشاوره حقوقی رایگان - بازنشسته تامین اجتماعی

سلام روزتون بخیر من پدرم فوت کردن الان از حقوق پدرم استفاده میکنم فرزند دخترم و ازدواج نکردم 7 ماه پیش به یه مغازه ای رفتم برای عکاسی محصولات به مدت دو روز عکسارو گرفتم تحویل دادم پولش رو هم گرفتم بعدش دیگه به مغازه اصلا مراجعه نکردم تو دومین روزی که میرفتم اونجا بازرس بیمه تامین اجتماعی اومد اسمم رو پرسید من هم گفتم نوشت و رفت الان بعد 7 ماه اون اقایی که براش عکاسی کردم زنگ زده که بیا بریم بیمه اسمتو نوشتن برات 7 ماهه بیمه رد میکنن در حالیکه من دو روز برای عکاسی رفتم و تمام الان رفتیم اونجا گفتن 7 روز بیمه رو حتما باید پرداخت کنین و در حالیکه اون آقا مغازه رو 6 ماه پیش کلا جمع کرده و دیگه کار نمیکنه الان اون اقا 7 روز برای من بیمه بریزه بیمه پدر من قطع میشه؟؟؟ از اون جاهم گفتن این 7 روز بیمه قطعی هس حتما باید پرداخت کنین خیلی نگرانم امروز هم رفتم بیمه خیلی خیلی برخورد بدی داشتن یه خانم فقط فریاد میزد که به من ربطی نداره اونجا کار میکردی که بیمت کردن خوب کردن به درک بیمه بابات قطع بشه به من چه هیچ کی پاسخگو نیس بخاطر دو روز عکاسی باید بیمه پدر منو قطع کنن ؟؟؟ من یه دختر تنهام بدون هیچ پشتوانه ای

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نگران نباشید وقتی دوباره بیکار شده باشید بدون شغل محسوب می شويد و تامین اجتماعی باید مستمری پدر مرحومان را بر قرار کند.