مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام
ما 4برادر هستیم و 2 خواهر
من فرزند آخر خانواده هستم پدرم دارای چند خانه و یک مغازه تجاری می باشد
موقع ازدواج بنده یکی از شروط خانواده همسرم به نام زدن 1دانگ خانه توسط پدرم به نام همسرم بود که پدرم از منزل مسکونی که در ان ساکن بود 1دانگ را رسما و محضری به نام همسرم زد و قانونا مالک 1دانگ خانه همسرم شد. ولی در هیچ جایی ننوشتیم این 1دانگ از سهم الارث بنده به همسرم داده شده و پدرم قبل از تقسیم بقیه اموال این کار را انجام داده.
بعد از مدتی که من با همسرم مشکل پیدا کردم برادرانم برای اینکه من در 5 دانگ دیگر خانه ادعای سهم نکنم پدرم را مجبور به تقسیم محضری و قانونی بین 5 فرزند دیگر کردند و حتی به من اطلاع ندادند. و حالا همسرم هم درخواست طلاق داده و هم درخواست مشخص شدن تکلیف سهم خود شده و بابت فروش ان شکایت کرده
ایا با توجه به اینکه هیچ جایی ننوشتیم و من هیچ جایی را امضا نکردم که ان 1دانگ از سهم الارث بنده بوده من میتوانم ادعای سهم خود را از 5 دانگ بقیه داشته باشم
5دانگی که بین بقیه اعضای خانواده تقسیم شده و برای هر نفر سند صادر شده و من سهمی نداشته ام
انها اینکار را کردند که ان 1دانگ یعنی از سهم الارث من داده شده باشد.
ولی من همچین چیزی را قبول نکرده بودم
می توانم درخواست سهم کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، اموالی که پدر، در زمان حیات خود، به نام دیگران انتقال داده، جزو ما ترک به حساب نمیاد، زمانی که فوت کرده، هر چیزی که بنامش بوده، شما هم ارث می برید،