مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان

اگر كسی با جرم جعل عنوان نيروی انتظامی پروندش به دادگاه بره و شاكی رضايت بدهد و همچنين متهم جعل عنوان نكرده باشد و شاكی به دروغ با يك شاهد زن و يك شاهد مرد عنوان نموده باشد كه ايشان جعل عنوان نموده.
با توجه به اينكه واقعا جعل عنوان انجام نشده است ممكنه رای دادگاه برائت باشد.
اگه شاكی علاوه بر رضايت بگه كه ايشان جعل عنوان نكرده و من اينطور متوجه شدم اونوقت چطور؟ مشكلی برای شاكی پيش نمياد و پرونده به كجا ميرسه.

پاسخ ها :

نگین السادات بنی هاشمی

نگین السادات بنی هاشمی :

خیر مشکلی پیش نمی‌آید ولی بستگی به تحقیقات در مرحله دادسرا هم دارد.