مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات پرونده

سلام خسته نباشید
بنده پرونده کیفری در سامانه ثنا دارم در دادسرا قرار نهایی صادر شد ولی شاکی اعتراض کرد و پرونده به دادگاه فرستاده شد
در سامانه ثنا که نگاه میکنم این طور نوشته شده

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 26/07/1397 ساعت 10:26 می باشد

1-پرونده کلاسه .......... ردیف فرعی 4 با علت طرح رسيدگي به اعتراض به دستورات و قرارهاي قابل اعتراض دادسرا / دادگاه نسبت به اتهامات .......... در مجتمع دادگاههاي تجديدنظر استان .... به تاریخ 05/06/1397 ثبت گردید و با شماره بایگانی .... به شعبه 2 دادگاه كيفري يك استان (دوم كيفري استان سابق) ارجاع شد

2-در تاریخ 06/06/1397 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 29/07/1397 تعیین گردید
3-نسبت به اتهام ............ مورخ 12/07/1397 كسر از آمار

تاریخ آخرین تغییرات 7/26 نوشته شده ولی در قسمت روند کار پرونده هیچ تغییری ثبت نشده علت چیست؟ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام با توجه کسر از امار احتمالا قرار نهایی دادسرا تایید گردیده است