مشاوره حقوقی رایگان - میزان مهریه خانمم چه مقدار میشود

سلام مهریه خانم بنده 270 سکه عندالمطالبه هست هر چند اون کسی که عقد مارو نوشت اصلا به بنده نگفت عندالمطالبه اینها چی هست حتی بنده هم تایی نکردم خیلی سریع نوشت و بعدش امضا
الان بنده کل پولم 100 میلیون هست و خانمم 270 عدد سکه تمام بهار و عندالمطالبه اگر زندان بروم چند سال میشود یا اگر قسطی بشود هرماه چقدر باید بدهم ؟

پاسخ ها :

میزان مهریه مهریه عندالمطالبه مهریه