مشاوره حقوقی رایگان - طلب جنس داده شده

باسلام. دارای مغازه ای می باشم حدودی یک ماه پیش با شخصی اشنا شدم که دارای همین شغل من می باشد و بعنوان همکار شغلی در 3یا 4دوره وسایلی به ارزش 9300000 تومان دادم گفت میام حساب می کنم امد یک شماره کارت از من گرفت و شماره کارت را برایش پیامک هم کردم و فاکتورها را از من گرفت و گفت میایم حساب می کنم و پول را به حسابت می ریزم حالا بعد از چندین روز پرداخت نکرده می خوهم بدانم اگر پرداخت نکند من چی راهی دارم که بتوانم پولم را بگیرم و من لیست را در دفترم نوشتم و از ان فاکتورها عکس گرفتم ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با استناد به شهادت شهود و فاکتور ها و پیامک ارسالی ، دادخواست مطالبه وجه بدهید.