مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام
بنده چند روز قبل سره چهار راه تصادف کردم
من سوار ماشین بودم و طرف مقابل موتور سوار بود...
طبق کروکی پلیس طرف مقابل صددرصد مقصر شناخته شد ولی بشدت آسیب دیده...
خواستم بدونم اگر راننده موتور میتونه از من شکایت بکنه؟!! و اگر میتونه، آیا به جایی هم میرسه؟!!

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما در صورتی مسئولیت دارید که مقصر باشید. شاکی برای اینکار نیاز به تشخیص افسر راهنمایی و رانندگی دارد. البته می تواند به نظر افسر معترض باشد و درخواست کارشناسی کند. اگر کارشناسان شما را مقصر شناختند در اینصورت شما هم می توانید معترض باشید تا کارشناسی مجدد بشود.
به هر حال اگر مقصر شناخته شدید دیه و جریمه دولتی محکوم می شوید.