مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام من یه گردنبند طلا خریده بودم بعد از یه سال فهمیدم داره سیاه میشه بردم ریگیری عیارش پایین بود فاکتور داشتم رفتم اتحادیه شکایت کردم حقوقی شد طرف محکوم شد و پولشو به قیمت روز طلا ازش گرفتن به من پرداخت کردن. حالا سوالم اینه که میشه دوباره شکایت کنم این بار کیفری به جرم کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع. نمیخوام چیزی دستمو بگیره فقط بخاطر اینکه ادبش کرده باشم. لطفا راهنماییم کنین. ممنون از شما که وقت گذاشتین

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام بله امکان طرح شکایت کیفری وجود دارد به شرطی که زمانی که ارزش طلا رو به شما پرداخت کرده از شما اقرار و رضایت بی قید و شرط اخذ ننموده باشد