مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در پیش خرید

با سلام
خانه در تاریخ 98/8 پیش خرید کردم تاریخ تحویل خانه 99/2 بود که سازنده نتوانست خانه در اون تاریخ تحویل دهد الان که 10 ماه از تاریخ تحویل قولنامه میگذره همچنان سازنده کنتور آب و برق برای ساختمان نمیتونه بگیره و همچنین مشکلات کوچیک برقی و ساختی در ساختمان وجود داره بخاطر مشکلات شخصی خانه ناقص میخوام تحویل بگیرم ولی سازنده شرط واریز کامل پول گذاشته که عاقلانه نیست با وجود نواقص خانه .
لطفا راهنمایی کنید از لحاظ قانونی میتونم خانه همینجوری تحویل بگیرم و پول کامل ندم تا ملزم به تکمیل بشه؟؟؟؟؟راه برای شکایت هست؟؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به ایفای تعهدات و در صورت عدم ایفا انجام به هزینه خود ولی به حساب سازنده, باید بدهید