مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اجرائیه تمکین

با عرض سلام
لطفا راهنمایی کنید پس از صدور اجراییه تمکین به زوجین، زوجه که تصمیم به ادامه زندگی دارد چه اقدامی باید انجام دهد؟ همچنین زوجه نگران آزار و اذیت از سوی زوج و خانواده زوج نیز هست. در واقع زوج از پرونده تمکین صرفا به عنوان اهرم فشار بر زوجه استفاده می نماید و قصد زندگی ندارد و به دنبال فرصتی است تا زوجه را وادار به بخشیدن همه حق و حقوقش نماید.
منزلی که زوج معرفی نموده است در یک ساختمان با واحدهای خالیست، و لوازم منزل نیز کامل نیست به طور مثال لباسشویی یا فرش و... . آیا برای تکمیل وسایل منزل از سوی زوج، زوجه میتواند اقدامی بکند ؟ یا حتی بررسی خالی بودن ساختمان، در واقع زوجه در شرایط درگیری دسترسی به هیچ همسایه ای ندارد.

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

باسلام مراتب باید از طریق صورت جلسه اجرای احکام در پرونده درج گردد و قاضی اگر تشخیص دهد در شان شما نیست زوج را مجبور به تکمیل وسایل خانه می نماید
ضمنا اگر تمکین کردید حتما در منزل دوربین مدار بسته نصب نمایید

پرسشگر :

با سلام و عرض ادب خدمت شما خانم کشاورز عزیز
آیا زوجه میتواند نزد قاضی اجرای احکام زمان مراجعت به منزل درخواست نصب دوربین مدار بسته نماید ؟ در غیر اینصورت اگر زوج مانع نصب دوربین از سوی زوجه شود چه اقداماتی میتوان انجام داد؟
پس از بازدید منزل از سوی مددکار آیا زوجه مجددا باید به اجرای احکام جهت اطلاع از نواقص منزل مراجعه نماید یا اینکه در منزل مشترک بماند ؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابایدزمانیکه پرونده درجریان بود دفاع میکردیدواعلام میکردید منزل زوج شرایط سکونت رابرای زوجه ندارد ودرخواست معاینه محل وتحقیقات محلی میکردیدحال که نکردید واکنون محکوم به تمکین شدید بایدبه منزل زوج بروید والا ازنفقه محروم میشوید وهمچنین حضورتان را درمنزل زوج بامعرفی شهودصورتجلسه کنید که به منزل زوج رفته اید اگربازهم منزل زوج شرایط سکونت راندارد باید اقامه دعواکنید وشکایت نفقه ومسکن جداگانه مطرح کنید

پرسشگر :

با سلام ممنون از راهنمایی شما آقای هادی بیگی عزیز. این موارد قبلا در جریان رسیدگی اعلام شد اما از نظر قاضی پرونده صرفا صدور رای الزام به تمکین کافی بود. حدس من این بود شاید در مراحل اجرایی به این مسائل رسیدگی خواهد شد.

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
چنانچه مامور اجرا شرایط زندگی رو در آنجا فراهم ببینید شما باید در آنجا سکنی نمایید

یک وکیل

سلام زوجه میتواند تامین دلیل بگیرد وکارشناس محل زندگی را دیده و نظر دهد در صورتی که غیر قابل سکونت باشد با پیوست نظریه مطالبه نفقه و تهیه مسکن مناسب نماید