مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام بنده حدود 10 سال پیش به همراه شریکم اقدام به خرید خودرو سنگین (کامیون) به صورت لیزینگی کردم که بعد از گذشت حدود 4 سال از شریکم جدا شدم و قرار دادی دسته بینمون نوشته شد که سهمم رو به کل به شریکم واگذار کردم حالا بعد از گذشت سال ها برام ابلاغیه اومده که ایشون اقساط خودرو رو واریز نکرده ان دو سه بار ابلاغیه اومد و رفتم دادگاه ولی ایشون به هیچ عنوان دادگاه نمیاد و حتی مکانش مشخص نیست و جواب تلفن هم نمیده البته آخرین بار از طریق کسی اطلاع دادن که ماشینشو به کسی فروخته اون شخص پیدا نمیشه و اقساطو واریز نمیکنه و حالا هم برا هر سه مون (من شریکم و ضامن کارمندم) اجراییه اومده!!! حالا من چیکار میتونم انجام بدم که ماشینم توقیف نشه اصلا آیا امکان توقیف خودرو ام هست؟ حسابهای بانکی ام چطور؟ ایا دادخواست اعسار بدیم؟ و اینکه چطور میتونم مطلع شم که آیا درخواست توقیف خودرو ام داده شده یا نه؟ ماشینو به کسی بفروشم صوری و تعویض پلاک کنم ؟ بهترین روش چی هست؟

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
1-امكان توقيف خودرو هست و در صورتي كه شركت ليزينگ درخواست توقيف كرده باشد كاري از عهده شما نمياد جز پرداخت بدهي
٢-چون ضامن معرفي كرده أيد بدهي از ايشان دريافت ميشود
٣-بله احتمال توقیف حساب بانکی شما هست
همزمان با توقیف حقوق ضامن
٤- با أخذ خلافي از پليس 10 میتوانید مطلع از شکایت شوید
....