مشاوره حقوقی رایگان - درمورد سفته

سلام خسته نباشید من حدود چهار سال در یه مغازه اجاره ای واقع در بازار تهران مشغول بکار بودم که سال 96 برای تمدید مجدد قرارداد مغازه یک فقره چک تخلیه و یه فقره چک بابت مالیات و طبق توافق با صاحب مغازم چون دسته چکم در اون موقع تموم شده بود 12فقره سفته سه میلیونی بدون تاریخ امضا شده که هیچ کدام از این موارد در قرارداد دستی که نوشته بودیم قید نشده بود به ایشون پرداخت کردم. از قضا با شرایط بسیار بد اقتصادی و سوء استفاده مشتریهام از اعتبارشان که بصورت چکی و دفتری جنس میفروختم بنده در اسفندماه سال 96 ورشکست شدم و تمام زندگیم از دستم رفت و الان طوری شده که درخونه پدرخانمم زندگی میکنمو بیکارم. حالا صاحب مغازم بابت مالیات مغازه که 11میلیون هست از من شکایت کرده ولی بجای اینکه از چکی که بابت مالیات که مبلغ 24میلیون بود برگشت بزنه و اقدام کنه با رای غیابی که برام اومد متوجه شدم که ایشون بروی دو از فقره سفته هایی که بابت اجاره ماهیانه بدون تاریخ داده بودم از بنده شکایت کرده. لازم بذکر هم هست که تمام اجاره ماهیانه رو ماه به ماه به ایشون پرداخته بودم و در اصل این سفته ها دست ایشون تا تسویه مالیات امانت بوده حالا درکل میخواستم عرض کنم با این شرایط من میتونم تقاضای اعسار و تقسیط بدهی کنم یا خیر؟ حالا از شانس من صاحب مغازم خودش یکی از مسئولین شعبه همون شورای حل اختلافی هست که علیه بنده شکایت کرده حالا ایشون از موقعیت شغلی که داره میتونه باعث رد کردن اعسار وتقسیط بدهی من بشه یا خیر؟

پاسخ ها :

نگین السادات بنی هاشمی

نگین السادات بنی هاشمی :

سلام
درصورتی که تاجرباشید و اعلام ورشکستگی کرده باشید دیگر نیازی به دادخواست اعسار نیست.
برای مشاوره و تماس با وکیل مربوطه با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید: