مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام، پدر بنده 7 ماه پیش فوت شدند، ایشان ماشین که سند آن هنوز به نامشان نخورده بود ولی مبلغی را به نمایشگاه پرداخت کرده بودند و خانه ی استیجاری داشتند که مبلغی برای رهن داده بودند، عموی بنده بعد از فوت، بلافاصله ماشین را برگردانده و پول را از نمایشگاه گرفته و به ما نداده، رهن خانه نیز توسط همسر دوم ایشان گرفته شده، همینطور حساب بانکی ایشان خالی شده، میخواهم بدانم این موارد قابل پیگیریست ؟؟؟

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام لطفا مشاهده فرمایید قرارداد ماشین و قرارداد اجاره به اسم چه کسی میباشد