مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

پدر و مادر من هر دو فوت کرده اند اما 4برادر و یک خواهر هستیم. ‌یک‌ ملک‌ مسکونی ‌از انها بجا مانده ‌خواهر من‌ ‌از زمان ‌فوت ‌پدر و مادرم ‌در انجا ‌زندگی میکند‌. البته ‌سه‌ دونگ ‌به ‌نام ‌مادرم ‌بوده ‌که ‌انرا ‌به‌ نام‌ خواهرم ‌زده .‌. در حال‌ حاضر دو‌ ‌نفر ‌از برادرها سهم‌ خود را ‌میخواهند ‌ولی ‌خواهرم ‌همکاری ‌نمیکند ‌لطفا راهنمایی ‌بفرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تقسیم ماترک ، و در صورت عدم امکان تقسیم ، فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه ی هر ورثه را باید بدهید