مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام. بنده سال 93 / 70درصد پول پراید به شرکت لیزینگ برای خرید خودرو دادم طرف طبق قرارداد باید دوماه خوردو تحویل میداد ، که نداد و من و سایر شکات علیه وی شکایت کردیم و به جرم کلاهبرداری در دادگاه کیفری محکوم به تحمل 6سال زندان و رد اصل مال شد. تیرماه 99اصل پول بدهکاران بحساب دادگاه واریز کرد و از زندان آزاد شد.الان من اصل پول گرفتم و این پول بعد از 6سال با توجه به افزایش 10برابر قیمت خوردو ارزش خود از دست داده آیا میتونم درخواست الزام به تسلیم مبیع و خسارت تحویل عدم مبیع تا زمان تسلیم مبیع کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که ماشینی در مار نبوده صرفا خسارت تاخیر تادیه به نرخ بانک مرکزی و تورم قابل مطالبه است