مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تسلیم مبیع

با سلام ، بنده یه قطعه زمین مسکونی به صورت قولنامه ای خریداری نمودم که در بنگاه انجام شد (زن و شوهر باهم حضور داشتن ) ، زمین مال شوهر بود و برگ تغییر کاربری به اسم همسرش که فروشنده می خواست فقط با یک برگ تغییر کاربری زمین رو به بنده بفروشه که بنگاه دار فهمید و اول از طرف شوهر قولنامه کرد واسه همسرش بعد همسرش به عنوان فروشنده واسه بنده قولنامه کرد ، که موقع پرداخت ثمن فروشنده هماهنگ با همسرش اصرار داشتن که بیرون از بنگاه ثمن پرداخت بشه و گفتن که به صورت نقدی ازتون می گیرم و از بنگاه دار خواستن در مبایعه‌ نامه نوشته بشه مقدار فلان مبلغ نقدا پرداخت شد ، که بنده به علت حاضر شدن در محل کارم که در تهران می باشد فرصت نداشتم مجبور شدم پول رو تحویل پدر خانمم بدم و ایشان چند بار مراجعه می کنه به درب منزل فروشنده که شماره حساب بگیره و پول رو تحویل اونها بده باز قبول نمی کنن و بهونه های مختلف میارن و خلاصه بعد از مدتی درب خونه پدر خانمم مراجعه می کنن و زن و شوهر یک ششم ثمن رو نقدا و دستی می گیرن و بعد از مدتی وقفه باز شوهرش می ره و از سه نفر جنس می خره و از پدر خانمم می خواد بقیه پول رو به حساب اون افراد واریز کنه و بنابراین حساب شده نقشه اش رو اجرا می کنه و نه اجازه ساخت زمین و نه فروشش رو به بنده نمی ده و ازشون شکایت کردم و نوع دادخواست الزام به تحویل مبیع انتخاب شده از طرف وکیلم و اونا ادعا می کنن که ثمن معامله پرداخت نشده و رفته اون اشخاصی که پول به حسابشون واریز شده رو تهدید کرده و مانع حضور و شهادتشون در دادگاه شده ، الان راهکار چیه چه جوری ثابت کنم و از چه راهی اون اشخاص رو به دادگاه بکشونم که بیان حقیقت رو بگن حتی بنگاه دار و شاهد قولنامه هم ماجرا رو می دونن اما از ترسشون حاضر نیستن بیان دادگاه و حقیقت رو بگن ، آیا نوع دادخواست درست انتخاب شده یا باید الزام به تنظیم سند شکایت می کردم ، اگه ممکنه راهنمایی کنین ، ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اظهارنظر درخصوص موضوع دعوا باید مدارک شما بررسی شود.
شما می توانستید در قبال پرداخت وجه رسید دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اینکه ثمن به حساب اشخاص ثالث واریز شده کار اشتباه و خطرناکی بوده. به نظرم از دادگاه بخواید که برای کشف حقیقت برای شهود احضاریه ارسال کنه