مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی

سلام خسته نباشید . من قبلا در سایت شرطبندی فعالیت داشتم و الان چهار ماهه هیچ فعالیتی ندارم . دی ماه برام یه پیامک هشدار اومد که جنبه ی عمومی داشت . و ماه بعدش برام پیام اومد که از حساب شما به قمارخانه های انلاین پول واریز شده و اگر بی اطلاع بودید دیگر تکرار نکنید در صورت تکرار به مراجع قضایی اطلاع داده میشه . الان حسابم مسدود نشده و هیچ مشکلی هم پیش نیومده . میخواستم بدونم آیا امکان داره برام مشکلی پیش بیاد ؟؟؟

پاسخ ها :

پیامک قماربازی در فضای مجازی فعالیت در سایت شرط بندی پیامک هشدار فعالیت در سایت شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی