مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی

سلام دوماه قبل از سال پیامی برام اومد
از حساب شما برای انتقال وجه به حساب قمارخانه های آنلاین استفاده شده است.
چنانچه از روی بی اطلاعی به این سایت ها مراجعه کردید، اکیدا از تکرار آن خودداری نمایید. در صورت تکرار ، مرتکب تحت تعقیب قضایی قرار می گیرد.
طبق قانون برای قماربازی با هر وسیله ای ، تا 6 ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است.

معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور

من حدود 2 سال پیش تو سایت پیش بینی فوتبال رفتم ولی خب زیاد فعالیتی نداشتم بعد از یکماه اومدم بیرون از سایتش
میخواستم ببینم چجوری میتونم پیگیری کنم کجا باید برم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اگر دوباره وارد سایت شرط بندی بشوید حتما توسط پلیس فتا و دادستانی علیه شما ، اعلام جرم خواهد شد و برای شما تشکیل پرونده خواهد شد و پرونده به دادسرا ارسال خواهد شد و..