مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت مادر

باسلام. برای مادرم درخواست قیمومیت کرده ام مراحل را طی کرده ام ابلاغیه آمده که در دادگاه حضور یابید ولی ابلاغ به نام مادرم صادر شده او توان و امکان حضور که ندارد آیا من خودم باید در دادگاه حضور یابم چون مادرم دچار آلزایمر و ناتوان است و ابلاغ به آدرس سکونت من ارسال شده با تشکر لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

براحضوردردادگاه بانظرریس دادگاه قابل حل است ولی حتما بایدبراتاییدی که محجوراست بایدتوسط پزشک قانونی موردمعاینه وبررسی گردد