مشاوره حقوقی رایگان - موسسات کنکور

سلام من به یک موسسه کنکور شش میلیون پول دادم و هنگام عقد قرارداد بهم گفتند هر موقعی که راضی نبودم میتونم پولم رو کامل پس بگیرم و داخل قرارداد هم چیزی درباره این نیست که پول برگردانده نمیشود من بسیار از این موسسه ناراضی شدم و خواستم پولم رو پس بگیرم ولی الان زدند زیرش و یکی از شرایط قرارداد مشاور رتبه برتر بود که یه مشاور رتبه دو هزار بهم دادند و کلا هزار تا دلیل دارم که اصلا کارشون خوب نبوده ولی الان زدند زیرش و میگند برگشت وجه نداریم در صورتی که اولش گفتند پواو پس میدیم چطوری میتونم از راه قانونی شکایت کنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد ملاک عمل است اما ممکن است بتوانید با شاهد و شکایت سایر افراد ناراضی موفق شوید. در ضمن می توانید به آموزش و پروش هم مراجعه و شکایت خود را مطرح نمایید