مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام! بنده 4 ماه قبل از اجراییه ثبت برای مهریه، منزل مسکونی خود را به نام پدرم کردم. زوجه دادخواست فرار از دین زده و یک دادخواست دیگر مبنی بر معامله صوری. به نظر شما رای دادگاه به چه صورت خواهد بود و چطور می تونم از خودم دفاع کنم؟ ممنون می شم راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به جهت اینکه انتقال قبل از مطالبه مهریه بوده دفاع کنید هنوز دینی وجود نداشته و ما انتقال دادیم