مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده در خیابان یکطرفه

باسلام
ببخشید چند روز پیش در یک خیابان یکطرفه یه ماشین شخصی بهم زد درحالیکه خلاف می آمد و طرف من رو به بیمارستان برد اول فکر میکردیم هیچی نیست بعد که دکترا عکس گرفتن مشخص شد پای راستم شکسته حالا ما با تنظیم صورت جلسه و شکایت، و تایید نشدن تصادف، مارو برای تنظیم کروکی به کارشناس ارجاع دادند.
اول اینکه ادامه روند با کارشناس چگونه خواهد بود؟برای تنظیم کروکی
دوم اینکه چون ما طرف رو میشناسیم نمیخواهیم مشکلی پیش بیاد اگه من بگم تو خیابان یکطرفه به من زده آیا اون طرف میتونه از بیمه اش استفاده کنه؟
سوم اینکه برفرض اینکه نمیتونه از بیمه اش استفاده کنه، اگه این طرف خیابان رو بگم برام مشکلی پیش میاد؟ میتونم کروکی بگیرم؟
ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارشناس در گزارش خود قید می کند که ایا
واقعا تصادف رخ داده است یا صحنه سازی بوده و تصادف انجام نشده است و سپس راننده اتومبیل باید در دادسرا یک ضامن کارمند معرفی کند و دادسرا بر اساس گزارش کارشناس رای صادر خواهد کرد و شما می توانید از بیمه طرف مقابل استفاده کنید
موفق باشید