مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

سلام علیکم
بنده با سرعت مطمئنه با خودرو نیسان در سطح شهر در حال حرکت بودم که یه عابر به موازات من جاده حرکت میکرد که هی متواری میشد به وسط جاده و اصلا پشتش به من بود و حواسش به جاده و پشت سرش نبود
کما اینکه من هم دیر متوجه متواری شدنش شدم و با اینکه ردش کردم آینه بغل پس از برخورد بهش شکست و افتاد زمین از ناحیه سر دچار جراحت شد و لازم به عمل جمجمه گردید در کروکی پلیس من مقصر شناخته شدم حالا پس از گذشت سه چهار ماه مصدوم دنبال دیه هستش
سوالم اینه دادگاه از من هم دیه میگیرد یا جزای نقدی
ممنونم
درضمن مدارک تکمیل و کارهای بیمه هم انجام دادم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما دیه اخذ نمیشه و بیمه پرداخت می‌کنه فقط مقدار کمی جزای نقدی باید پرداخت بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه دیه را پرداخت خواهد کرد و شما نیز مورد به جریمه نقدی محکوم شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،پرداخت دیه برعهده بیمه می باشد،جزای نقدی محکوم میشوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه توسط بیمه پرداخت میشود.جزای نقدی هم دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه دیه را پرداخت خواهد کرد و شما باید جریمه نقدی محکوم شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به جبران خسارت است