مشاوره حقوقی رایگان - لطفا سریع جواب بدید

اقا سلام و خسته نباشید
اقا من داشتم با موتور میرفتم
که مدرسه دخترانه تعطیل شده بود و دختران از خیابان میرفتم من هم کنار جاده گرفته بودم و میرفتم یه تاکسی یو هو گرفته رو من و من رو هول داد به سمته عابر پیاده و فرمون موتورم خورد به کمرش
من فرار کردم
چون ترسیده بودم
بنظر شما اگه گیر بیوفتم
مجازاتم چیه
اون عابری که بهش زدم هم چیزیش نشده بود و سالم بود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فرار از صحنه تصادف جرم است و اگر آسیبی به طرف وارد نشده باشد مشکلی پیش نمیاد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در تصادفاتی که طرف مجروح میشود فرار جرم است درغیر اینصورت خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده جای نگرانی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که طرف مصدوم نشده باشد مشکلی ایجاد نمیشود

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير. با توجه به توضيحات شما و عدم آسيب عابر جرمي واقع نشده است ؛ در نتيجه مجازاتي وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطابق سوال و عدم آسیب مشکلی نخواهید داشت