مشاوره حقوقی رایگان - عدم التزام امین به تعهدات

با سلام و احترام. یک سال پیش شهرداری شهرستان ، فراخوان ثبت نام برای اجاره غرفه های یک بازارچه را داد که بنده کل مبالغ اعلامی را با نام خود و از طریق بانک به حساب شرکت پیمانکار طرح و معرفی شده از سوی شهرداری واریز و فیشهای مربوطه موجودند لیکن بعللی، اسم یکی از بستگانم را بعنوان متقاضی به شهرداری معرفی کردم که البته در حضور دو شاهد این موضوع بصورت کلی مطرح و موافقت ایشان حاصل شد. اینک قرعه کشی انجام و غرفه بنام ایشان معلوم گشته و برادرش ، ریموتهای غرفه را تحویل گرفته و بمن که صاحب اصلی هستم تحویل نمیدهد. امین ما که غرفه بنامش میباشد نیز :
1_ شهرستان را ترک نموده و حسب الظاهر درگیر کار با شرکت هرمی گردیده و برای امضای قرارداد و انجام امور اداری نمی یاید ضمن آنکه جواب تلفن و پیامهای بنده را نمیدهد.
2_ خانواده اش از طریق فشار و بدخلقی ، پیشنهاد دریافت مبلغ اولیه واریزی به من داده تا مغازه برای پسرشان که امین بنده بوده است داده اند.

سوال : با وجود فیشهای واریزی بنام بنده و وجود سه شاهد مطلع بر واقعیت ماجرا همچنین سابقه پیامکهای تلفنی چگونه میتوانم علیه ایشان شکایت کنم خاصتا که خانواده اش طی شکایتی ، موضوع مفقودی و ابتلای ایشان در شرکتهای هرمی را در دادگستری مطرح کرده اند.

به چه طریقی میتوانم بدلیل عدم اهلیت !! و از طریق قانونی اسم ایشان را از پرونده شهرداری حذف ، قرارداد اجاره مغازه را بنام خود ، مکتوب کنم ؟
آیا در صورت استفاده خانواده اش از مغازه ، بار کیفری متوجه خودشان و امین بنده که قرعه کشی بنام ایشان صورت گرفته است میشود؟

به امید یک جواب جامع
با تشکر و آرزوی سلامتی

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که فیشهای واریزی بنام شما باشد میتوانید از طریق شهرداری نسبت به اصلاح اسم اقدام کنید در غیر این صورت فقط میتوانید مطالعه وجه واریزی را بنمایید
به نظر میرسد جرمی محقق نشده باشد