مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله موتور سیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید. من یک موتور خریداری کردم ولی قولنامه را خودمون در خانه نوشتیم و فروشنده که سند به نام او هست و خریدار امضا کردند. دو نفر شاهد امضا کردن و تمام مدارک دست من هست. حالا مدعی شده که پول تو یک میلیون کم بوده است. آیا میتونه مشکلی برای من پیش بیاورد؟ ممنون وسپاس

پاسخ ها :

مهدي  زبوري اصل

مهدي زبوري اصل :

استان :

سلام خیر برای بیع منعقده مشکلی پیش نخواهد امد و اگر ادعایی داشته باشد باید طرح دادخواست بابت مابقی کسری ثمن ادعایی را مطرح کند...