مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه در صورت معافیت پزشکی

با سلام. من 40 سال دارم و حدودا سه سال پیش برای تمدید گواهینامه اقدام کردم. چون معافیت پزشکی دارم گفتن باید بری کمسیون پزشکی. حدود یک سال طول کشید تا بتونم برای دو سال تمدید کنم. الان رفتم برای تمدید دوباره، میگن دوباره باید بری کمسیون. من یک بار دچار حمله صرع شدم و تونستم معافیت پزشکی بگیرم و در حال حاضر بعد از تقریبا 30 سال هیچ اتفاقی نیوفتاده است. به طبیب نظام پزشکی میگم حال من خوب هست و چرا باید دوباره بروم کمسیون و اون همه هزینه کنم و کلی وقت بزارم برای معاینه. اون هم در این شرایط بیکاری و بی پولی. سوالی که دارم اینه که آیا نیاز هست حتما بروم کمیسیون پزشکی؟ راهی نیست؟

پاسخ ها :

تمدید گواهینامه در صورت معافیت پزشکی کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی گواهینامه رانندگی گواهینامه