مشاوره حقوقی رایگان - دوسال تعلیق

باعرض سلام و خسته نباشید یکی از دوستای بنده را یک سال پیش با حدود یک کیلو تریاک گرفتن و به خاطر سوء پیشینه سه سال و دوماه حبس تعزیری و صدوبیست ضربه شلاق و حدود سه میلیون تومان جریمه اومد ولی براش دوسال تعلیق زدن تریاک هم ماله مادرخانمش بود الان هم مادرخانمش درخونش هست و مصرف داره خدائی ناکرده دباره دوستم را با تریاکهاش بگیرن چکار باید بکنه چجوری ثابت کنه ماله خودش نیست ماله مادرخانومشه

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

سلام با توجه به سابقه ایشان و حالت تعلیقی وی بهتر است خود را از مظان ارتکاب جرم دور کند