مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی فتق در اثر کار سنگین از کارفرما

با سلام و عرض ادب و احترام
کارگری 21 سال پیش بعد از 5 ماه کار در یک شرکت بزرگ دولتی در یکی از سدهای کشور در اثر کار سنگین در حین کار دچار پارگی فتق می شود و در روز حادثه گزارش حادثه تکمیل می گردد و به پزشک متخصص جراحی مراجعه و پزشک فتق او را عمل می کند و بعد از استراحت پزشکی به سر کار بر می گردد اما علیرغم نامه پزشک معالج و درخواست کارگر جهت انجام کار سبک کارفرما به کارگر کار سبک نمی دهد و در همان کار سنگین سابق گماشته می شود که حدو 2 ماه بعد از به علت کار سنگین جای عمل کارگر درد می گیرد و حدود 6 روز استراحت توسط پزشک متخصص جراح به کارگر داده می شود اما متاسفانه در این 6 روز استراحت پزشکی شرکت کارگر را اخراج می کند.
تمام مدارک فوق الذکر اعم از گزارش حادثه و نامه های پزشک متخصص معتمد جراح و نامه نگاریهای کارگر با شرکت و اداره کار محل جهت محول نمودن کار سبک بعد از عمل جراحی و... موجود می باشند شرکت فوق الذکر هم یکی از شرکت های بزرگ در حال حاضر می باشد (موجود است و وجود دارد) آیا بر اساس موارد ذکر شده امکان شکایت از این شرکت و گرفتن غرامت (دیه و...) وجود دارد؟ از کجا باید شروع کرد؟
لازم بذکر است که کارگر در شرکت فوق دارای بیمه تامین اجتماعی بوده.
با سپاس بی کران