مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن وراث در صورت عدم تادیه دین متوفی

سلام. علیه وراث متوفی که ( اموالش انحصار وراثت شده ) و از پرداخت وجه چک متوفی خودداری کرده اند، اجراییه کسر از مستمری صادر شده است. آیا میتوان وراث را تا تادیه دین ممنوع الخروج کرد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
خیر .
ورثه متوفی شخصا مسوول پرداخت دین متوفی نیستند بلکه دیون متوفی از اموال وی پرداخت میشود و شما میتوانید طلب خود را با توقیف اموال متوفی وصول کنید.
موفق باشید