مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با زن شوهر دار

باسلام. من متوجه شدم شخصی تقریبا سه سال قبل با همسر من وارد رابطه میشود و رابطه بین اون ها طول میکشه. الان خودش میگه از ترس به تو نگفتم ولی فهمیدم که تعلق خاطر پیش اومده بوده و چند بار طرف اقرار کرد که رابطه نامشروع بینشون صورت گرفته. طی چندین پیام خودش گفت وقتی پشیمون شد گفت نه من نگفتم و رد کرد.
دلایلی دارم که منطقی هست چون من چند روزی طرح رفاقت با او ریختم و ابراز دشمنی با همسرم کردم که دوباره از او اقرار بگیرم. دقیقا دوباره اقرار کرد ولی شاهدی ندارم. خواستم بدونم اگر همسرم رضایت داشته باید از اون هم شکایت کنم و یا در صورت محکوم شدن طرف برای همسرم چه اتفاقی می افتد؟ اگر میشه دقیق راهنمایی کنید. سپاسگزارم