مشاوره حقوقی رایگان - شروع به سرقت

با سلام.
شخصی دو ماه پیش قفل درب منزل ما را میشکند و درب باز میکند به محض باز کردن درب و روشن شدن عوامل باز دارنده اعم از آژیر و لامپ چشمی خودکار، پا به فرار میگذارد.
شخص را شناسایی نموده و شکایت کردیم. حال قاضی ایشان احضار کرده.
آن شخص قبول کرده درب باز کرده و مدعی هست که چون حکم جلب شوهر من را داشته میخواسته ببینه که درب را که یک ماه قبل فک قفل کرده بودند، آیا ما تعمیر کردیم یا نه.
متهم سابقه سرقت داشته است و مدعی بوده درب هل داده و رفته است و قفل نشکسته است.
این در حالی است که گزارش نیروی انتظامی پس از بازبینی دوربین نوشته که شخص چند دقیقه درب را دستکاری میکرده و پس از روشن شدن آژیر پا به فرار گذاشته است.
میخواستم ببینم آیا جرمی رخ داده است.
اگر رخ داده پس دادگاه چرا ایشان را برائت کرده؟ مگر هر کسی حکم جلب دارد میاد قفل بشکنه تا نیاز به قفل ساز نباشد؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شروع به سرقت جرم است ولی در موضوع شما باید بررسی شود آیا قصد سرقت بوده یا خیر