مشاوره حقوقی رایگان - در مورد فسخ

با سلام. سال 97 یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم به ارزش جمعا 2 میلیارد و هفتصد میلیون تومن که مبلغ 1 میلیارد نقد یعنی 250 میلیون نقد 750 میلیون ماشین و مابقی چک یکی از چک های بعدی 160 میلیون بود که روز 16 از تاریخ صدور چک من حساب و پر کردم و در قولنامه بندی آورده شده که چنانچه هر یک از چک ها برگشت بخوره و ظرف تا 15 روز پاس نشه. قرارداد به نفع فروشنده منفسخ میشود. و فاز آن به بعد من چک های بعدی سر تاریخ حساب رو پر کردم. و فروشنده هیچ کدام از چک ها رو پاس نکرد و درخواست فسخ داده چون ارزش آپارتمان نزدیک 10 میلیارد شده. و شایان ذکر است که قولنامه رو هم باید در محضر سند رسمی تنظیم میکردیم که حاضر نشد. و صورتجلسه عدم حضور داریم و حتی از تاریخ سر خود منو سر ساختمان راه نداد و خودش یکطرفه قولنامه رو فسخ کرده که با 110 صورتجلسه عدم اجازه حضور و سرکشی از ساختمان و دارم. و مطلب دیگر که این آقا با این شگرد و همدستی بنگاه سر چند نفر دیگر هم بلاهای مشابه آورده. و ..... آیا راهی هست برای عدم فسخ. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
علی الظاهر برای فروشنده حق فسخ ایجاد نمی شود. ولی به دلیل پیچیدگی موضوع حتما با یک وکیل مشورت کنید.