مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه یا جریمه دیرکرد پیش فروش اپارتمان

با سپاس آپارتمانی با 90% پیشرفت کاری در تاریخ 7/6/97 با مبایعه نامه و کد رهگیری پیش خرید کرده‌ایم طی سه فقره چک مبلغ 200 میلیون تومان پرداخت شده است و قید شده که آپارتمان تکمیل شده مورخ 1/9/97 تسلیم شود و مبلغ 20 میلیون تومن زمان انتقال سند در محضر قابل وصول خواهد بود ولی تکلیف 100 میلیون تومان در قرارداد معلوم نیست ولی شفاهی در حضور یک شاهد گفته شد که این مبلغ باقی بلاتکلیف همزمان با تسلیم اپارتمان پرداخت میشود و حال حدود یکسال و نیم از قرارداد میگذرد که فروشنده ادعا میکند که این مبلغ با توجه به پیشرفت 90 درصدی حال بوده و باید در 10 روز اول پرداخت میشده و خریداران در تاریخ 28/2/98 اظهارنامه ای ارسال کردیم و خواستار تسلیم اپارتمان و جریمه ی دیرکرد شدیم که به ان پاسخی ندادن و مبلغ فسخ قرارداد 10 میلیون میباشد و مدت زمان ندارد و مورخ 30/3/98 نامه ی عدم حضور فروشنده در محضر را گرفته، ولی فروشنده پس از انقضای مهلت انتقال سند، در تاریخ 30/4/98 اظهارنامه ای مبنی بر فسخ قرارداد ارسال کردن، جریمه ی دیرکرد روزانه 100 هزار تومان قید شده، حال کار به داوری کشیده، پرداخت جریمه ی دیرکرد با کیست؟؟ ایا معامله قابل فسخ از طرف فروشنده هست؟؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

خیر نمیتواند فسخ کند یا خسارت بگیرد