مشاوره حقوقی رایگان - سئوال حقوقي

سلام شوهرم بخاطر دخالت خانوادش رفته از من شكايتهاي حقوقي و كيفري كرده و خودش محكوم شد و خونه مستقل حتي اجاره اي هم نداره و خونه ي مادرشو به دادگاه معرفي كرد و حكم عدم تمكين منو با مكر و فريب از دادگاه گرفت و منو به ناحق ناشزه كرد و حكم ازدواج مجدد را از دادگاه گرفت و رفته زن دوم هم گرفته و به قاضي دادگاه ميگه خونه اجاره نميكنم (چون به دروغ ميگه وسع مالي ندارم) و ميگه منو طلاق هم نميده و اگر دوس دارم برم خونه ي مادرش با خودش و مادرش و زن دومش(هووي من) و برادر مجردش زندگي كنم يا نه اگر دوس دارم خونه ي پدرم همينطور بمونم و طلاقم نده، مهريه هم محكوم شد و هر سه ماه يك سكه پرداخت ميكنه و ميگه مهريه رو قسطي كامل ميدم اما طلاقم نميده و عروسي هم نميگيره و تمكين عام و خاص هم صورت گرفت و خداروشكر بچه اي در كار نيست و الان ٤ ساله در اين وضعيت مشقت بسر ميبرم حالا وكلاي محترم من چكار كنم تا از اين بلاتكليفي و نابساماني رها بشم؟ تمناي عاجزانه دارم لطفا راهنمايي بفرمائيد.

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام شماهمسرقانونی ایشان هستید هرزمان میتوانیددادخواست الزام تهیه مسکن ووسایل منزل طرح کنید قانوناایشان موظفند نفقه شما رابپردازند و درصورت عدم تهیه منزل (شما امادگی برای تمکین اعلام کرده باشید )میتوانید ازایشان ترک انفاق کیفری شکایت کنید

پرسشگر :

آيا ميتوانم از دادگاه تقاضاي طلاق كنم؟واقعا زندگي برايم غيرقابل تحمل شده و در سختي به سر ميبرم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران عزیزم پاسخ کامل تقدیم کردند.یاالله

پرسشگر :

منظور از كدام شرايط مهيا باشد؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما در دوران عقد بسر میبرید .اگر میتوانید ریش سفیدانه حل کنید وگرنه که شما باید با همسرتون توافق کنید که بخشی از مهریه یا کل مهریه را ببخشید ودر ازا آن طلاق توافقی گرفته شود وگرنه شما بخاطر وضع موجود اگر این طور توافق نمیکنند دادخواست طلاق از طرف خودتون بدهید و با دلایل کاملا قانونی طلاق گرفته شود و شما دوست عزیز حتما باید شرح کاملتون رو داشته باشم تا برای طلاق یکطرفه راهنمایی کامل را انجام دهم .

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

با سلام. یک اظهارنامه خطاب ب همسرتون بفرستید و اعلام کنید ک تمایل ب زندگی با ایشون دارید و مقدمات زندگی و اسباب و لوازم از جمله مسکن و اثاث البیت را فراهم کنند. اگر به اظهار نامه شما پاسخ مناسبی ندادند و خواسته شما را اجابت نکردند اقدام به طرح دعوا به خواسته (الزام به تهیه منزل مستقل به همراه لوازم و اثاثیه منزل )علیه ایشون کنید چنانچه پس از محکومیت همچنان حاضر ب اجرای حکم نشدند میتوانید دادخواست مطالبه نفقه و شکایت ترک انفاق و در انتها دادخواست طلاق رو طرح کنید.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام.جرم توهین و فحاشی در ماده 608 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 پیش‌بینی‌ شده است که مقرر می‌دارد «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود»
وماده 669 قانون مجازات اسلامی که به موجب آن «هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»
مجازات افترانیز یک ماه تا یک سال حبس و تا 74 ضربه شلاق میباشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینطور که من متوجه شدم ایشون منزل مادرشون رو به عنوان مسکن معرفی کردن و الزام به تمکین دادن و دادگاه هم حکم به نفع ایشون داده پس شکایت ترک انفاق فایده ای نداره شما میتوانید پیشنهاد طلاق خلع و یا مبازات رو به ایشون بدین شاید راصی شدن

پرسشگر :

طلاق خلع و مبارات رو قبلا به ايشون پيشنهاد دادم فايده اي نداشت قبول نكرد اكنون ميفرمائيد چه كنم؟

زهره آتاکشی زاده

سرکار خانم زهره آتاکشی زاده :

سلام واحترام خانم محترم. شما میتونید شکایت ترک انفاق ودادخواست حقوقی نفقه رو همزمان مطرح کنید وسکونت در منزل مادر همسرتان را بعنوان موارد خلاف شان وعسر وحرج مطرح کنید

میلاد منتظری

میلاد منتظری :

استان :

نظر به اینکه مسکن و اثاث البیت نیز جزء نفقه هستند، میتوانید از طریق دادگاه ایشان را به تهیه ی مسکن و لوازم خانگی که در شان شما باشد ملزم نمایید و در صورت عدم تهیه ی آن از سوی زوج، با استفاده از از راهکارهای قانونی از جمله شرایط ضمن عقد و ... تقاضای طلاق بدهید.