مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند قطعی خودرو توسط فروشنده پس از تعویض پلاک

سلام وقت بخیر بنده ماشینی خریدم و تعویض پلاک هم کردیم الان که درخواست سند قطعی از فروشنده می کنم ایشان میگه سند به نام من نیست و بنام نفر قبلی است و حدودا یک ماه هم از تعویض پلاکمان گذشته و من حدود 4 میلیون برای ماشین خرج کردم، با عنایت به موارد مطرح شده با چه موضوعی شکایت کنم ؟
دوما از چه مرجعی شروع کنم شورای حل اختلاف یا دادسرا ؟
سوما اگر در نهایت گفت من پولت را برمی گردونم من چطور میتونم ضرر و زیان و خرج هایی که کردم را بگیرم ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابایددعوای الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید