مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

فردی یازده سال پیش خانه ای ویلایی که مغازه ای نیز در طبقه همکف آن است را در قبال دریافت مبلغی به سه پسرش هر فرد دو دانگ منتقل کرده الان مدعی است که من چون قصدم این نبوده که مغازه رو همراه خانه بدهم درخواست ابطال سند کرده ایا ادعایش راه به جایی می برد

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
قصد که یک امر درونی است به سختی قابل اثبات است و ایشان خود سند را بنام پسرانش منتقل کرده به راحتی نمیتوان ابطال سند گرفت چون اصل بر صحت معاملات و اعتبار اسناد رسمی است.

مريم  بياباني

مريم بياباني :

سلام.اثبات ادعا با شخص مدعیه .باید بررسی بشه چه دلیلی بر اثبات ادعاشون دارن