مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری غیرحضوری شکایت

سلام
من قصد دارم از دو نفر، در دو پرونده جداگانه و بی ارتباط با هم به جرم سرقت ادبی شکایت کنم. با توجه به اینکه این دو نفر هریک در دو شهر مختلف و بسیار دور از محل سکونت من هستند و از طرفی محدودیت های مالی هم دارم، آیا می توان شکایت را بدون حضور یافتن در جلسه دادگاه و صرفا با ارسال لایحه پیگیری کرد؟ اگر مثلا کارشناس سرقت ادبی رو تایید کنه و لایحه هم با مشورت وکیل تنظیم کنم، میشه با روش غیابی به نتیجه رسید؟

اصلا این کار قانونی هست و انجام میشه؟ یا شاکی نیاز به عذر موجه برای عدم حضور داره، مخصوصا اینکه پرونده هم کیفری هست

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
در پرونده های کیفری تقریبا در مواردی حضور شاکی و اخذ توضیحاتی لازم هست.