مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام و خسته نباشی
3هکتار زمین میخوام معامله کنم که یه چاه آب داخل زمین به مدت 6یا 7ساله تاریخش تمام شده الان اون فروشنده میگه چاه مال زمین بغل می باشد به صورت دیم زمین رو می فروشم
ولی چاه آب داخل این زمین هست که من می خوام بخرمش
الان مشکلی پیش نمیاد و به موقع بخوام مجوز بگیرم برای چاه بهم میدن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مجوز حفر چاه آنهم در شرایطی که نزدیکش چاه باشد خیلی مشکل است

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
صدور مجوز حفر و بهره برداری چاه منوط به تایید کمیسیون امور آبهای زیرزمینی ،متشکل از یک قاضی دادگستری ، نماینده سازمان آب و نماینده جهاد کشاورزی است و صدور مجوز چاه نیز مشروط به ظرفیت داشتن دشت برای حفر چاه و رعایت حریم چاههای مجاور و سایر شرایط است .
موفق باشید