مشاوره حقوقی رایگان - زوجه پس از ترک منزل چقدر فرصت دارد تا طلاق غیابی بگیرد؟

سلام به همه زحمت کشان عرصه قانون ؛ خانم بنده بدون دلیل و با دروغ خونه رو ترک میکنه و به خونه پدرش میره مثلا میگه میخوام برم کلاس اما یهو میبینم چند روز نیومده و گوشیش هم در دسترس نیست و پدرمادرشم زنگ می زنم جواب درستی نمیدن، چندبار الزام به تمکین زدم و میاد و دوباره بعداز چند ماه میره، اینبار که رفته من می خوام الزام به تمکین نزنم آیا با وجود عدم تغییر آدرس محل زندگی میتونه درخواست طلاق غیابی کنه؟