مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام ملکی را در سال 97 مبایعه نامه کردم با وکالت بلاعزل که از مادر داشتم بدلیل نداشتن اطلاعات حقوقی، املاکی با تبانی با خریدار کلیه خیارات ولو خیار غبن فاحش را ساقط گرداند و با نوشتن شرایط بد تسویه، امضا گردید خریدار، مرحله دوم ثمن معامله را در موعد مقرر پرداخت نکرد. ولی با کش و قوس فراوان بنده با توافق باو کالت بلاعوض به او در محضرخانه تسویه حساب نمودم. با توجه باینکه حدود 5 ماه طول کشید تا مبلغ زیاد ثمن معامله را بگیرم و در طی این زمان قیمت ملک 2 برابر شد دچار خسارت هنگفتی شدم. و از طرف دیگر مادرم نیز از این معامله راضی نیست. آیا راه حلی برای فسخ قرارداد وجود دارد. لطفا راهنمایی نمایید. تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خیارات را از خود ساقط کردید نمی تواند ام اگر براساس قیمت کارشناسی تفاوت خیلی فاحش باشد ممکن است دادگاه فسخ کند

يداله  شاهنده الوار

يداله شاهنده الوار :

استان :

وقتی ثمن نمی دادند اقدام میکردید نه الان ام بهتره قرار داد را وکیل ببیند