مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام. آیا اگر زوجه بخواهد دو دانگ از آپارتمانی که بنام اش است را بفروشد (دو دانگ به نام زوجه با دستور قضایی برای بخشی از مهریه منتقل شده و چهار دانگ دیگر بنام زوجه است) باید همه 6دانگ به مزایده گزاشته شود یا فقط دستور قضایی برای فروش همان دو دانگ داده میشود؟؟
درضمن زوج که مالک 4دانگ است تمایلی به فروش ندارد چون محل سکونتش است.

پاسخ ها :

فروش دو دانگ ملک ملک مستثنیات دین مستثنیات دین مزایده ملک